AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: CERAMIQUES EST SL
NIF: B17284530
Adreça: c/ Llorer, 15 Pol. 8 Parcel·la 54 – 17111 – VULPELLAC – GIRONA
Telèfon: 972640851
Mail: info@ceramiquesest.cat
Registre Mercantil de Girona Tomo 83 Llibre 0 Folio 86 Hoja Gi-1467 Inscripció 1
Data 06/02/1991

FINALITAT DEL LLOC WEB

Aquesta pàgina web posa a disposició de tots els usuaris els serveis que ofereix CERÀMIQUES EST a més dels productes en què treballem mitjançant un catàleg. Disposem de formulari de contacte perquè qualsevol usuari web pugui posar-se en contacte amb nosaltres.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: https://www.ceramiquesest.cat

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CERAMIQUES EST SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CERAMIQUES EST SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de CERAMIQUES EST SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

CERAMIQUES EST, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CERAMIQUES EST, SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CERAMIQUES EST, SL. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de CERAMIQUES EST, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM!